Klantenservice
0
Sluiten

Overige categorieën

Filters
    Danielle van de Vlag (puurvangeluk.com) - Vrijdag 16 Januari 2023

    4 Winterse musthaves voor de slaapkamer 

    Lekker warm onder wol in de winter, wie is hier niet gek op? Zeker nu de avonden lang donker zijn en de ochtenden frisser. De koude winter is coming! Dat vraagt om warme winterse musthaves om de slaapkamer gezellig te maken en te voorzien van warmte en comfort. Daarom hebben we deze 4 winterse musthaves voor de slaapkamer voor je geselecteerd. Lees en laat je inspireren!

     

    1. Lekker warm 4-seizoenen dekbed

    Lig jij vaak te klappertanden in je bed en heb je het snel koud in de winter? Dit kun je heel gemakkelijk oplossen door een dekbed met dons of een  4-seizoenen dekbed op je bed te leggen. Dit dekbed kun je het hele jaar door gebruiken. Het 4-seizoenen dekbed bestaat uit 2 delen die je aan elkaar kunt bevestigen waardoor je in de winter een extra dik en warm dekbed op je bed kunt leggen. Voor de zomer haal je de twee dekbedden van elkaar af waardoor het lichter en luchtiger slaapt. Handig hé? Een echte musthave om in de winter heerlijk en comfortabel te kunnen slapen.

    2. Comfortabel dekbedovertrek 

    Een lekker warm dekbed is fijn, maar het dekbedovertrek is natuurlijk ook belangrijk en voel je direct op je huid. Een teddy dekbedovertrek is gemaakt van een soort fleece stof, dit materiaal is samengesteld uit polyester vezels en voelt heerlijk zacht aan. Een teddy fleece dekbedovertrek is licht in gewicht en heeft een optimale warmteverdeling. Dat maakt deze warme dekbedovertrekken ideaal voor de winter. Nooit meer koude voeten in bed!

    >>> Voordelen van teddy fleece dekbedovertrekken 

    Een flanellen dekbedovertrek is eveneens een winterse musthave. Flanel voelt heerlijk comfortabel en warm aan. Omdat flanel de warmte zeer goed vasthoudt, zijn flanellen dekbedovertrekken ideaal voor de wintermaanden. Zowel de teddy fleece als de flanellen dekbedovertrekken zijn een must voor de winter. Met deze warme dekbedovertrekken wil je maar wat graag op tijd naar bed. 

    >>> Tips om je bed uit te komen in de herfst- en wintermaanden 

    3. Prachtige sprei

    Een sprei hoort erbij en maakt van je bed en slaapkamer een echte blikvanger. Een sprei kun je strak over je beddengoed leggen, zodat het een mooi geheel wordt. Maar dat niet alleen! Als het echt heel koud wordt in de winter, is een sprei niet alleen mooi, maar ook functioneel. Je kunt de sprei namelijk perfect over je beddengoed laten liggen voor extra warmte en geborgenheid. Krijg je het te warm onder je beddengoed en sprei, dan kun je de sprei gemakkelijk van je bed halen en de volgende ochtend je bed er weer strak mee opmaken. Kies je voor een chique velours sprei, elegante witte bedsprei of een bedsprei met dessin? Ze zijn in verschillende soorten, maten en dessins verkrijgbaar, passend bij elke stijl. 

    4. Gezellige sierkussens

    Als finishing touch zijn sierkussens een mooie aanvulling op deze winterse musthaves. Eigenlijk zijn sierkussens het hele jaar door een aanrader! Maar in de winter maken sierkussens de slaapkamer nog een beetje extra gezellig en het geeft gelijk een comfortabele look-and-feel. Het nodigt uit om in je bed te kruipen met een goed boek, een serie en een wijntje. Wat wil je nog meer!?

     

    Geniet van een heerlijke warme winter!

    Lees het in onze blog

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »