Badtextiel zoeken op merk

Badtextiel op merk

Koop je nieuwe badtextiel van je favoriete merk en kleed je badkamer aan in stijl! Onze merken badtextiel zijn stuk voor stuk kwaliteitsmerken met elk hun eigen signatuur. Van trendy tot klassiek en van vrouwelijk tot sportief: hier vind je handdoeken, washandjes, gastendoekjes, badjassen en badmatten van hoge kwaliteit, voor elk type badkamer!

Merk badtextiel kopen 

Badtextiel, zoals handdoeken, washandjes, gastendoekjes, washandjes, badjassen en badmatten, is onmisbaar in de badkamer. Met dik en zacht badtextiel kun je jezelf comfortabel wassen en goed afdrogen voordat je het koud krijgt. Daarnaast kun je met een fraaie collectie badtextiel de badkamer sfeervol aankleden. Om voor elke badkamer een mooie set bijpassend badtextiel te bieden, kun je bij ons kun je kiezen uit veel verschillende merken badtextiel, zoals Essenza, Walra, Esprit, Pip Studio en The One Towelling. Bij ons vind je altijd je favoriete merk badtextiel in de juiste kleur!

Handdoeken van verschillende merken

Handdoeken kunnen we beschouwen als de meest belangrijke items voor de badkamer. Handdoeken koop je in verschillende formaten: een kleinere handdoek voor bij de wastafel en een groter douchelaken of badlaken voor als je uit de douche of het bad komt. Deze grote handdoeken kun je om je heen slaan, zodat je het niet koud krijgt. Al onze handdoeken zijn superzacht en lekker dik, zodat ze veel vocht kunnen absorberen. En omdat handdoeken in het zicht hangen of liggen, wil je ook dat ze er leuk uitzien. Daarom kun je bij ons kiezen uit een ruime collectie van verschillende merken handdoeken, in allerlei kleuren, uitgevoerd in een uni kleur of met leuke dessins.

Bovendien zijn bij de meeste merk handdoeken bijpassende washandjes, gastendoekjes en badhanddoeken verkrijgbaar van dezelfde zachte badstof en in dezelfde kleuren, zodat al het badtextiel goed met elkaar matcht. Met ons merk badtextiel maak je van je badkamer een chique relaxplek!

Lees meer