Thuis

Alle soorten en stijlen babytextiel voor thuis!

Met de komst van een kleine komen ook allemaal nieuwe spullen in huis: een box, wieg, kinderwagen, Maxi Cosi, wipstoeltje; noem maar op! Gelukkig kun je met onze uitgebreide collectie babytextiel voor thuis alles in de stijl aankleden zoals je gewend bent. Uit alle kleuren en stijlen boxkleden, hoeslakens, boxopbergzakken en stoelhoezen en stoelverkleiners kies je welke het beste past bij jou thuis!

Boxkleed/speelkleed voor thuis

Het eerste jaar zul je een stuk van de woonkamer opgeven voor de box. De box is ideaal om je kindje veilig in te leggen er later in te laten spelen. Zo heb jij je handen even vrij om wat anders te doen. De box is groot, dus dan is het fijn dat die er een beetje leuk uitziet. Hoe de box in je interieur past, wordt voor mede bepaald door het boxkleed dat erin ligt. Een boxkleed zorgt voor een zachte ondergrond voor je baby om op te spelen, liggen en zitten. Je kunt een boxkleed ook heel goed op de grond leggen als speelkleed. Ook perfect als zachte ondergrond voor de eerste stapjes! Bij ons kun je boxkleden of speelkleden kopen in allerlei stijlen: van neutraal gekleurd tot fris blauw, met een schattig dessin of juist met een stoer gemêleerd effect in twee kleuren. Dat ligt niet alleen heerlijk, maar staat ook nog eens prachtig!

Boxopbergzak tegen rondslingerend speelgoed

Grote kans dat je baby al voordat hij is geboren over een indrukwekkende hoeveelheid speelgoed bezit! Al dat leuke speelgoed, die lieve knuffels en zachte tutteldoekjes krijgen een mooi plekje in een boxopbergzak. Gaat je kleintje even in de box, dan haal je wat speelgoed uit de boxopbergzak en leg je die op het boxkleed. Zo kan je kleintje lekker spelen en knuffelen, zonder dat de box overvol wordt. En met een handige boxopbergzak voorkom je rondslingerend speelgoed in huis. Bovendien kan je een boxopbergzak kopen in de kleur of stijl die je maar wilt, zodat die goed bij de rest van het interieur past.

Praktisch en mooi: wipstoelhoes en stoelverkleiner

Een wipstoeltje is ideaal voor een baby die al wat ouder is, maar nog te klein voor een kinderstoel. In een wipstoel kan je kleintje lekker wippen, spelen en dutten én eten. De eerste hapjes worden meestal in een wipstoel gegeten. Met een wipstoelhoes voorkom je dat het stoeltje vies wordt. Is er geknoeid, dan kun je de wipstoelhoes makkelijk even wassen. Bovendien zit een wipstoelhoes lekker zacht en staat het ook nog eens mooi, dankzij de mooie kleuren en vrolijke dessins. Als je kindje rechtop kan zitten, kan hij gezellig aan tafel zitten in zijn kinderstoel. De eerste tijd is een stoelverkleiner wel zo prettig. Vaak is de zitting nog te diep. In een stoelverkleiner zit je kleine lekker stevig en het voelt zacht aan. Ten slotte heb je met een multicomforter een comfortabele stoelhoes te pakken die je zowel voor een wipstoel als autostoel en wandelwagen kunt gebruiken. Deze is ideaal voor extra comfort en stevigheid bij kleine baby’s! 

Lees meer