Onderweg

Babytextiel voor onderweg

Met een kleintje ga je altijd goed voorbereid op pad. Is de luiertas compleet? Heb je extra kleertjes mee, voor het geval dat? Ligt de wandelwagen in de kofferbak? En omdat baby’s zichzelf nog niet op temperatuur kunnen houden, wil je ook zorgen voor een extra deken. In de zomer zorg je ervoor dat je kindje lekker in de schaduw blijft. Kortom: met een kleintje wordt zelfs een tripje naar de supermarkt een onderneming. Hier vind je alle babytextiel die je nodig hebt voor onderweg!

Schoon, zacht en mooi onderweg met autostoelhoezen

Vanzelfsprekend zit je kleintje vanaf dag 1 in een veilige autostoel. Een autostoeltje zul je heel vaak gebruiken. Daarom is het wel zo handig om er een autostoelhoes omheen te doen. Autostoelhoezen zijn gemaakt van absorberend materiaal. Mocht er nattigheid of viezigheid op komen, dan is de autostoelhoes eenvoudig af te halen en te wassen. Zo houd je het autostoeltje altijd lekker fris, hoe vaak je kindje (en zijn broertje of zusje) er ook in zit. Voor je kleintje biedt de zachte stof extra comfort. Hier kunnen ze lekker met hun hoofdje tegenaan liggen en in slaap vallen. Bovendien zien autostoelhoezen met al hun verschillende kleuren en prints er heel leuk uit! Ze zijn verkrijgbaar voor het eerste autostoeltje tot en met het grotere formaat autostoel voor peuters.

Houd je kleine warm met een deken

Onmisbaar voor onderweg is een dekentje. Een babydeken leg je over je kleintje in het autostoeltje of wandelwagen heen, om je kleintje warm en droog te houden. Zelfs in de zomer kan je baby snel afkoelen. Bijvoorbeeld door de airco, een opkomende bries of als de avond valt. En mocht de temperatuur stijgen, dan kun je het dekentje zo weer afhalen. In tegenstelling tot een jas of vest kun je zo in een handomdraai voor extra of juist minder warmte zorgen. Een babydeken voor onderweg is wat kleiner dan een gewone deken voor ledikant of wieg, zodat deze goed kan blijven liggen. Een ideale deken voor onderweg is een wikkeldeken. Deze blijft goed om je kleintje heen zitten, ook als je hem uit de auto of wagen tilt. Met een wikkeldeken zal je baby het niet koud krijgen!

Een handige verzorgingstas

Om je baby te kunnen verschonen, voeden en te verkleden moet je onderweg behoorlijk veel spullen meenemen. Een verzorgingstas is onontbeerlijk om dit alles bij elkaar te houden. Een handige verzorgingstas heeft niet alleen veel opbergruimte, maar ook diverse opbergvakken. Zo kun je alle verzorgingsspullen praktisch opbergen en heb je meteen alles bij de hand!

Zonnekapje voor de Maxi Cosi

De meeste autostoeltjes voor 0 tot 9 maanden (over het algemeen een Maxi Cosi genoemd) worden niet alleen in de auto gebruikt, maar op een wagen onderstel gebruikt. Om te voorkomen dat je baby in de felle zon ligt in de auto of tijdens het wandelen, kun je eenvoudig een zonnekapje aan het autostoeltje bevestigen. Het zonnekapje beschermt zowel tegen schadelijke UV straling als tegen wind en regen. Is het rustig weer en ligt je kleintje in de schaduw, dan kun je het zonnekapje eenvoudig weer verwijderen.

Met je kleintje op pad is één van de leukste dingen om te doen. En met dit handige en mooie babytextiel ben je altijd goed voorbereid onderweg!

Lees meer