Close

Close wasbare luiers

De wasbare luier wordt steeds populairder. Niet zo gek, want wasbare luiers zijn bijna net zo makkelijk in gebruik als wegwerpluiers, maar dan veel milieuvriendelijker, goedkoper en 100% vrij van chemicaliën! Ons merk Close maakt het gebruik van wasbare luiers door het unieke pop-in systeem en de zachte materialen nog eenvoudiger en comfortabeler. De mooi afgewerkte luiers bieden 100% zekerheid voor een onbezorgde luiertijd!

Close wasbare luiers met pop-in systeem

Onze wasbare luiers van Close zijn voorzien van klikbare inleggers. Dit pop-in systeem maakt het verschonen van de luier extra makkelijk! In de Close New Gen V2 Pop-in luier zit een soaker en een booster. Ze zijn gemaakt van zacht en super absorberend bamboe. De inleggers zijn elastisch, zodat ze zich perfect naar het lichaam vormen en lekkage nog meer wordt voorkomen. De buitenkant en de binnenste lagen van de luier zijn mooi afgewerkt in verschillende kleuren en vrolijke prints.

Mooie, makkelijk draagbare wasbare luiers

De Close New Gen V2 Pop-in luier is een meegroeiluier. Met de drukknoopjes maak je de luier eenvoudig op maat: van pasgeboren baby van 3,5 kg tot kindjes van 16 kg. De luier heeft zacht elastiek voor een perfecte pasvorm en sluit met klittenband eenvoudig op de buik. Om te voorkomen dat het klittenband door te wassen zijn kracht verliest, kun je de waslabels gebruiken. Om irritatie te voorkom kun je die tijdens het dragen in de luier wegstoppen. De buitenste laag van deze wasbare luier is uitgevoerd in waterbestendig PUL. Dit in combinatie met de absorberende kern van bamboe houdt de kleertjes gegarandeerd droog!

De super absorberende bamboe inleggers van Close

De inleggers – oftwel de soakers en boosters - en de absorberende kern van de buitenste laag zijn gemaakt van bamboe: een milieuvriendelijk materiaal dat zacht aanvoelt en enorm veel vocht kan absorberen. Ideaal dus om kleine billetjes gezond en droog te houden! Het pop-in systeem van Close bestaat daarnaast uit verschillende soakers en boosters om het absorptievermogen van de luier te verhogen. Met de nachtbooster bijvoorbeeld slaapt je kindje gegarandeerd de hele nacht droog door!

Zorgeloos zwemplezier met Close zwemluiers

Lekker samen zwemmen is een genot. In de wasbare zwemluiers van Close ziet je kindje er hartstikke hip uit en kan hij zich door het extra soepele materiaal heerlijk bewegen. Met de extra inlegluier voor het zwemmen hoef je bij een poepluier alleen de inlegger te verschonen, zodat jullie snel weer het water in kunnen! Gebruik de handige Close luier/zwemtas om de natte inlegluier en zwemluier geurloos en waterdicht in op te bergen.

Handige hulpjes van Close

Naast wasbare luiers en zwemluiers heeft Close nog meer producten voor de moderne en bewuste ouder. Iedere papa en mama weet bijvoorbeeld dat je niet zonder een voorraad doekjes kan! Close babydoekjes zijn zacht, absorberend en antibacterieel. Met het bijgeleverde tasje kun je ze hygiënisch vervoeren. De hip vormgegeven autostoelbeschermers en speelmatten van Close beschermen tegen ongelukjes tijdens lange autoritten of het spelen. Ze zijn gemaakt van waterdicht PUL en hebben een zachte fleece bovenlaag. Ze drogen lekker snel en je kunt ze op 40 graden wassen. En wanneer je kleintje op het potje gaat, bieden Close oefenbroekjes uitkomst. De vrolijke, makkelijk aan te trekken broekjes hebben een kleine absorberende laag. Ideaal tijdens de zindelijkheidstraining!

Van pasgeborene tot potje: Met Close wasbare luiers komt elk kindje droog, comfortabel en vrolijk zijn luierperiode door!

Lees meer