Babykamers en peuterkamers

Babykamer en peuterkamer kopen

De babykamer inrichten is 1 van de belangrijkste én leukste voorbereidingen tijdens de zwangerschap. Voor een mooi, duurzaam en veilig kamertje hebben wij verschillende series baby- en peuterkamers van het bekende merk Bopita in ons assortiment. Je kunt alle meubels uit dezelfde serie kopen om zo een mooie eenheid te creëren. Of mix en match verschillende series met elkaar en stel zo een babykamer samen die je het mooist vindt.. Misschien heb je een bijzonder erfstuk en wil je dat combineren met moderne meubels. Het kan allemaal! Bovendien vind je bij onze baby- en peuterkamers ook meteen alle accessoires en overige meubels, van bijpassend matras tot een commode opzetstuk. Groeit je kleine uit zijn ledikant en luiers, dan wordt het tijd voor een peuterkamer: met peuterbed, zonder commode en wellicht een grotere kast. Met een cotbed uit dezelfde serie maak je van een ledikant en juniorbed en is de overgang van babykamer naar peuterkamer wel heel makkelijk. Kortom: bij ons kun je alles voor de baby- en peuterkamer kopen in de stijl die jij het mooist vindt!

Complete babykamer kopen

De belangrijkste meubels in een babykamer zijn het ledikant, de commode en een kast. Als je kiest voor het kopen van een complete babykamer, dan heb je deze voornaamste elementen uit dezelfde serie al bij elkaar. Deze meubels passen perfect bij elkaar en hiermee creëer je een mooie eenheid. Bij de aanschaf van een complete babykamer kun je kiezen voor een 2-delige babykamer of 3-delige babykamer. Een 2-delige babykamer bestaat uit een ledikant en commode. Bij een 3-delige babykamer komt daar ook nog een kast bij. Daarnaast kun je uiteraard kiezen uit verschillende stijlen. Bij ons kun je terecht voor vele looks, of je nu houdt van landelijk of modern, van klassiek of trendy. Neus maar eens rustig door ons aanbod complete babykamers en ontdek welke babykamers jou het meeste aanspreken!

Meubels voor de babykamer los kopen

Als je kiest om de meubels voor de babykamer los van elkaar te kopen, dan kun je elementen uit de verschillende series naar eigen smaak en inzicht met elkaar combineren. Of je hebt je al een aantal babymeubels staan en wil de babykamer aanvullen met bijvoorbeeld een ledikantje, commode of kast. Misschien wil je wel een erfstuk combineren met moderne babymeubels. Al de meubels uit onze serie babykamers zijn los van elkaar te koop, dus dat is allemaal mogelijk. Daarnaast vind je bij elke babykamer ook meteen alle accessoires andere meubels, zoals een bijpassend matras bij het ledikant, een commode verkleiner en wandrek of kapstok. Zo kun je zelf alle meubels en toebehoren met elkaar combineren tot de babykamer helemaal compleet en naar wens is.

Peuterkamer kopen

Wanneer je peuter uit zijn ledikant groeit en misschien al wel zindelijk is, kun je de babykamer omtoveren tot peuterkamer. Een peuterkamer heeft een peuterbed of juniorbed en er staan grotere en stoerdere meubels in. En omdat de commode niet meer nodig is, heeft je kleine meer ruimte om te spelen! Een mooie oplossing voor de overgang van babykamer naar peuterkamer is een cotbed. Een cotbed kun je eerst als ledikant gebruiken en vervolgens ombouwen tot juniorbed. Zo hoef je geen nieuw bed te kopen en maak je van de babykamer meteen een doorgroeikamer. En omdat je hetzelfde formaat matras en bijbehorend beddengoed kunt blijven gebruiken scheelt dat ook in de kosten!

Baby- en peuterkamers van Bopita

Bopita is één van de bekendste merken in babykamers, kinderkamers en tienerkamers. Bopita staat bekend om zijn mooie collectie hedendaagse meubels die ook nog eens praktisch en veilig zijn in gebruik. Bopita babykamers zijn altijd helemaal van nu, stevig en uiterst veilig. Zo gebruikt Bopita alleen lak op waterbasis om de meubelen af te lakken. Elke Bopita babykamer heeft zijn eigen stijl. Of je nu een moderne of klassieke babykamer zoekt, Bopita babykamers hebben de strakke of juist frivole lijn die je zoekt!

Lees meer