Babykamer

Babykamer inrichten

Al voordat je kleine spruit zich aandient, zul je al heel wat uurtjes in zijn kamertje doorbrengen. Van de babykamer wil je natuurlijk een fijne plek maken waar je baby ongestoord kan slapen en heerlijk verzorgd kan worden. Met babykamer meubels breng je de meeste sfeer aan in de babykamer. Ga je voor klassiek of strak, modern of juist landelijk? Koop je een ledikant of ook een wieg? Kies je voor losse babymeubels of schaf je liever een complete babykamer aan? Kijk maar eens rustig rond in ons grote aanbod babykamers en meubels en richt de babykamer van je dromen in!

Complete 2-delige babykamer of 3-delige babykamer kopen

Heb je (bijna) nog geen babymeubels of wil je alles in dezelfde stijl aanschaffen? Dan is een complete babykamer een ideale aankoop. Complete babykamers zijn als 2-delige babykamer en 3-delige babykamer te koop. Een 2-delige babykamer beschikt over een ledikant en commode; bij een 3-delige babykamer komt daar nog een kledingkast bij. Met een complete babykamer weet je zeker dat alle meubels perfect passen bij elkaar. En je hebt meteen de belangrijkste items in huis: een bed om je baby te laten slapen en een commode om hem op te kunnen verschonen!

Losse babykamer meubels kopen

Natuurlijk zijn de meubels van onze complete babykamers ook los te koop. Je kunt er dan zelfs voor kiezen om verschillende stijlen met elkaar te mixen en matchen. Of misschien heb je een erfstuk die je met moderne babykamer meubels wilt combineren. In elk geval kun je bij ons een babykamer helemaal naar wens inrichten met daarin een ledikant, wiegje, een passend matras, kast en commode. Ook vind je hier verschillende modellen boxen en accessoires als een wandrek, kapstok, commode barrier en speelkist om de babykamer verder mee aan te kleden. En groeit je kleintje uit zijn ledikant, dan kun je hier ook zijn nieuwe peuterbed kopen!

Babykamers van Bopita

Bopita is één van de bekendste merken in babykamers, kinderkamers en tienerkamers. Bopita staat bekend om zijn mooie collectie hedendaagse meubels die ook nog eens praktisch en veilig zijn in gebruik. Bopita babykamers zijn altijd helemaal van nu, stevig en uiterst veilig. Zo gebruikt Bopita alleen lak op waterbasis om de meubelen af te lakken. Elke Bopita babykamer heeft zijn eigen stijl. Of je nu een moderne of klassieke babykamer zoekt, Bopita babykamers hebben de strakke of juist frivole lijn die je zoekt

Lees meer