Babykamer Accessoires

Is er een baby op komst? Dan is de babykamer klaarmaken één van de belangrijkste voorbereidingen op zijn geboorte! In de babykamer wordt je baby verzorgd, verschoond en aangekleed. Je wilt de babykamer dus zo mooi en praktisch mogelijk inrichten. Niet alleen met mooie babymeubels, maar ook met sfeervolle accessoires zoals een lampenkap, stoeltje of klamboe!

Klamboe kopen voor de babykamer

Een klamboe voor de babykamer hang je boven het wiegje of ledikant. Dat ziet er knus en schattig uit én geeft je baby een veilig gevoel van geborgenheid. Daarnaast heeft de klamboe een heel belangrijke functie om insecten buiten het babybed te houden. Door de zeer fijnmazige stof kunnen muggen, vliegen en wespen niet bij je baby komen. Tegelijkertijd laat de klamboe genoeg frisse lucht door. Je kunt een klamboe kopen voor de babykamer en deze aan het plafond ophangen aan een haak. We hebben echter ook een speciale piekstok voor klamboe. Je hoeft dus niet te boren en kunt de klamboe eenvoudig verplaatsen!

Spulletjes opbergen op de babykamer

Speelgoed, sokjes, doekjes, slofjes, knuffeltjes, speentjes… Al deze kleine babyspulletjes hebben al snel de neiging om door de hele kamer te gaan zwerven. Goede mogelijkheden voor opbergenzijn dus onmisbaar op de babykamer! Kleine mandjes van zachte stof in pastelkleuren voor bij de commode, Grote manden van vilt of met hippe stippen voor op de de grond en handige boxzakken voor los speelgoed aan de box: het zijn ideale manieren om al die spulletjes te opbergen. En ze zien er ook nog eens hartstikke leuk uit!

Verlichting en accessoires kopen voor de babykamer

Ten slotte kun je met leuke accessoires de babykamer van extra sfeer voorzien. Met een hippe lampenkap bijvoorbeeld of een bijzondere kledinghaak. Of wat dacht je van een stoffen dierenkop voor aan de muur? Een echte blikvanger! Heel sfeervol is een vlaggenlijn van textiel die je aan het plafond kan hangen. Knuffels mogen natuurlijk niet ontbreken. Of plaats de eerste foto van je baby in een fotolijstje van zacht textiel in de stijl van de babykamer - ook erg leuk als mooie herinnering voor later! Handig zijn de opbergmanden en wandorganizers. Ook deze zijn in hip babytextiel uitgevoerd en zijn behalve praktisch ook mooi om te zien!

Met al deze sfeervolle accessoires maak je de babykamer echt helemaal af!

Lees meer