Baby - Uitzetlijst

Baby uitzetlijst

Is er een baby op komst? Dan heb je vast al een hele lijst met babyartikelen om aan te schaffen! Hartstikke leuk natuurlijk, al dat schattige kleine spul. Maar best lastig om bij elkaar te zoeken. En waarom heb je zoveel van die hydrofiele luiers nodig? Hier lees je meer over al die nieuwe producten van de baby uitzetlijst en je kunt ze meteen heel eenvoudig bij elkaar shoppen. De mooiste artikelen voor de verzorging van je baby staan hier per thema bij elkaar, zodat je alles 1 in keer kunt kopen in dezelfde stijl. Of je mixt en matcht je baby uitzetlijst bij elkaar uit verschillende thema’s! 

Hydrofiele luiers

Met stip op nummer 1 op elke baby uitzetlijst staan de hydrofiele luiers. Hier kun je een hele stapel van aanschaffen. En geloof ons, van deze multifunctionele doeken heb je nooit teveel. Een hydrofiele luier is een zachte en dunne doek van puur katoen. Hydrofiele luiers drogen geweldig goed en zijn heel zacht voor de tere babyhuid. Je kunt ze op hoge temperatuur wassen en ze zijn binnen mum van tijd weer droog. Hydrofiele luiers kun je behalve als handdoek voor allerlei doeleinden gebruiken. Zo leg je ze de eerste weken, gevouwen in een driehoek, op het hoofdeinde van het babybedje. Als je baby een beetje spuugt, kun je heel eenvoudig de hydrofiele luier verschonen en is het bedje gelijk weer fris. Ook zijn ze erg handig om neer te leggen op het aankleedkussen, bij het voeden paraat te houden als mond- en spuugdoek en in de zomer als schaduwdoek of dun lakentje te gebruiken in de kinderwagen. Kortom: van hydrofiele luiers heb je nooit genoeg. En bij ons vind je ze in allerlei hippe, vrolijke en schattige thema’s!

Multidoeken

Een multidoek is een hydrofiele luier in XL formaat. Dus met alle goede eigenschappen van de multifunctionele katoenen doek, maar dan een slag groter. Daardoor kun je deze multifunctionele doek ook heel goed als omslagdoek gebruiken, inbakerdoek, grote handdoek of strandlaken. Tijdens het voeden kan de multidoek dienst doen als afschermdoek en ook als laken en zonbescherming zijn deze XL hydrofiele doeken ideaal. Multidoeken drogen razendsnel en zijn heel praktisch in gebruik. Koop ze in 1 van de trendy dessins en je hebt er jarenlang plezier van!

Monddoekjes en washandjes

Ook gemaakt van het fijne hydrofiel zijn onze monddoekjes en washandjes. Deze zullen zeker niet op je baby uitzetlijst ontbreken. Monddoekjes en washandjes zijn heel praktisch in gebruik. Een washandje van hydrofiel wast het tere babyhuidje heel zachtjes en is supersnel weer droog. Monddoekjes van hydrofiel absorberen uitstekend en maken het snoetje van je kleintje snel weer schoon. Onze monddoekjes en washandjes hebben bovendien zulke leuke prints, dat je ze altijd wel bij de hand wilt houden!

Hoeslaken en lakentje

Voor het babybedje, of het nu een wieg of ledikant is, zul je speciaal beddengoed gebruiken. Baby beddengoed bestaat uit een molton, hoeslaken, laken en babydeken. Een hoeslaken en laken kun je kopen in fris wit, met of zonder een hippe print, en in allerlei kleurtjes. Zo kun je mooie combinaties maken. Let goed op de maten lakens: ze zijn te koop voor formaat wieg (75x100) en voor het ldeikant (100x150 en 120x150). De lakens en hoeslakens zijn gemaakt van 100% zacht katoen, dat fijn aanvoelt op het huidje en goed ademt en absorbeert. Een hoeslaken en lakentje maken elk babybedje lekker fris en comfortabel!

Babydeken

Over het lakentje doe je een lekker zacht babydekentje. Deze babydekens bieden fijne warmte, zonder dat je baby oververhit kan raken. Babydekens kun je kopen voor de wieg, met formaat 75x100, en voor het ledikant, van het formaat 100x150 en 120x150, in allerlei kleuren en met verschillende prints. Van gewoon katoen, gebreide katoen, met zachte teddy voering, of met wafeltjes structuur. Zo kun je met een babydeken het babybedje heel leuk aankleden!

Slaapzakje en wrapper

Vanaf ongeveer 3 maanden kan je baby in een slaapzakje slapen.  Dat biedt veel voordelen. Je kleintje kan zichzelf niet bloot trappelen, waardoor hij altijd lekker warm ligt. Het draaien op de buik wordt bemoeilijkt, en op latere leeftijd voorkomt het dat je dreumes uit het ledikant probeert te klimmen. Slaapzakjes zien er heel schattig uit en zijn te koop voor zowel de zomer als de winter. Zomer slaapzakjes zijn dunner en mouwloos, winter slaapzakjes zijn voorzien van mouwen en vulling. Een wrapper kun je als inbaker slaapzakje gebruiken al vanaf de geboorte. Een wrapper geeft je baby een fijn geborgen gevoel. Ideaal voor onrustige kindjes, want het voorkomt dat ze zichzelf wakker houden door maaiende armpjes of beentjes.

Knuffels en tutteldoekjes

Een tutteldoekje of knuffel zijn heerlijk zachte speeltjes om mee te kroelen en te helpen bij het slapen. Een tutteldoekje en knuffel zijn speciaal ontworpen om aan te voelen, sabbelen en frummelen. Het favoriete knuffeltje of tutteldoekje van je baby zal al snel een vertrouwde geur krijgen en daardoor heel troostend werken. Ideaal om altijd mee te nemen en aan je baby te geven als die een beetje hangerig is of moe wordt! Daarnaast staan onze mooie knuffels en tutteldoekjes heel decoratief in de kinderwagen en kinderkamer!

Lees meer