Baby - Collecties

Al je babytextiel kopen in dezelfde lijn!

Wil je een mooie uitzet babytextiel in bijpassende kleuren of zelfs in hetzelfde thema? Dan kun je hier al het babytextiel kopen dat je zoekt! We hebben de verschillende collecties babytextiel bij elkaar gezet, zodat je alles, van washandje tot dekentje, in dezelfde lijn kunt kopen. Of mix&match verschillende thema's met elkaar! 

Babytextiel collectie slapen

Als je baby geboren wordt, zal hij op verschillende plekjes gaan slapen: in de wieg, de kinderwagen en in het ledikant. Voor deze bedjes koop je mooi babytextiel in de juiste maat. Met een hoeslaken, laken en deken in dezelfde stil en bijpassende kleuren kun je het bedje prachtig opmaken. Je kunt kiezen uit prachtige lakens, dekens en hoeslakens in allerlei thema's. Uiteraard ontbreekt ook Nijntje niet. Alle baby collecties zijn van hoge kwaliteit en hebben een vrolijke, soms stoere, hippe of schattige uitstraling. Zo vind je altijd iets dat perfect bij de babykamer past!

Babytextiel collecties voor verzorging

Luiers verschonen, badderen, voeden... de verzorging van je baby is een echte dagtaak! Fijn is het dan als je hierbij goed babytextiel van hoge kwaliteit kunt gebruiken, dat er ook nog eens leuk uitziet. Zo zul je van de multifunctionele hydrofiele luier nooit genoeg hebben. Deze zachte, dunne doeken van puur katoen drogen de tere babyhuid snel af en kun je daarnaast werkelijk overal voor gebruiken. Bijvoorbeeld als slab of extra doek op het aankleedkussen. Ook kun je de eerste weken een hydrofiele doek op het hoofdeinde van het babybedje leggen. Als je baby dan een beetje spuugt, hoef je niet het hele bed te verschonen. Hydrofiele doeken vliegen er dus door. Net als monddoekjes, slabbetjes, washandjes en aankleedkussenhoezen. Maak de verzorging van je baby extra makkelijk en leuk en koop al je babytextiel in een vrolijk thema; van hippe panda tot lieve bloemetjes.

Bovendien is ons babytextiel lekker scherp geprijsd, zodat je een mooi voorraadje kunt aanleggen. Dat scheelt een wasbeurt!

Lees meer