Klantenservice
0
Sluiten

Overige categorieën

Filters
    Marielle Blokzijl - Vrijdag 23 September 2017

    Nieuwste collectie dekbedovertrekken voor een warme winter!

    Het najaar is aangebroken en dus is het weer tijd voor een nieuwe collectie dekbedovertrekken! De ontwerpers van merken als Essenza, Covers & Co, Marjolein Bastin, Marc O’Polo, Esprit, Pip Studio en Beddinghouse hebben hun eigen interpretatie gegeven aan de nieuwste trends, mooiste kleuren en meest populaire thema’s. Het resultaat is een sfeervolle collectie dekbedovertrekken waarmee je een warme winter tegemoet gaat!

    Winters warme en sfeervolle dekbedovertrekken voor het seizoen

    De meeste merken dekbedovertrekken brengen in het voorjaar en in het najaar hun nieuwe collectie uit. Zien we in de voorjaarscollectie veel frisse lentekleuren en bonte zomerkleuren; de najaarscollectie is getooid met warme herfsttinten en zachte winterkleuren. Zo zijn de speelse en trendy dessins van Esprit uitgevoerd in herfstachtige tinten als oranje/bruin/rood en winterse pastels, zoals taupe/roze/mint/grijs. Perfect voor dit seizoen! Uiteraard ontbreken ook flanellen dekbedovertrekken niet. Flanel is hét materiaal voor het najaar en winter: het voelt heerlijk zacht aan en houdt warmte heel goed vast. De flanellen dekbedovertrekken van Beddinghouse zien er bovendien net zo behaaglijk uit met de gebreide structuur in een warme kleurencombinatie van donkerblauw, grijs, bordeaux, groen en zachtroze. Ten slotte vier je het plezier van de winter met het vrolijke en sfeervolle ski dekbedovertrek van Covers&Co, bezaaid met kleine skiërs op een achtergrond van witte sneeuw!

     

    Nieuwste dekbedovertrekken EspritNieuwste dekbedovertrekken BeddinghouseNieuwste dekbedovertrekken Espri

    Nieuwste dekbedovertrekken Covers en Co

     

    De volwassen interieur trend in de nieuwste collectie

    De nieuwste woontrend voor 2017 kunt je omschrijven als ‘volwassen’. Ons interieur krijgt een chique, warme en rijke uitstraling door het gebruik van diepe en donkere kleuren zoals diepgroen, donkerblauw, wijnrood en warm oker. Dit wordt gecombineerd met gouden en messing accessoires en luxe, zware materialen. Denk aan zijde, fluweel, satijn en bont, al dan niet voorzien van een weelderig dessin. Bij deze trend passen dekbedovertrekken met bloemenprints, zachte plaids van bont en dekbedovertrekken in rijke kleuren van zware kwaliteit katoen satijn of zacht gekamd katoen. Met een dekbedovertrek in deze trend wordt je slaapkamer een luxueuze plek met een warme uitstraling, om je tijdens koude winternachten heerlijk in onder te dompelen. Bekijk bijvoorbeeld eens deze dekbedovertrekken van Marc O’Polo en Essenza en je snapt precies wat wij bedoelen met deze look!

     

     

    Nieuwste dekbedovertrekken Marc O PoloNieuwste dekbedovertrekken EssenzaNieuwste dekbedovertrekken Essenza

    Nieuwste dekbedovertrekken Essenza

     

    De nieuwste collectie dekbedovertrekken is nog steeds groen

    Een trend die al enkele jaren duurt en voorlopig nog niet is afgelopen, is het natuurlijke en botanische interieur. Deze natuurlijke, groene trend vertaalt zich in (hang)planten, rotan meubelen, natuurlijke materialen - zoals linnen, hout, natuursteen en aardewerk - botanische prints en natuurtinten in huis. Deze elementen zorgen voor een aangenaam lichte en rustgevende sfeer. En dat is natuurlijk precies wat je zoekt voor de slaapkamer! Ook in de nieuwste collectie dekbedovertrekken spelen natuurlijke kleuren en botanische prints een rol. Kijk maar eens naar de nieuwste dekbedovertrekken uit de collectie van Marjolein Bastin en Pip Studio voor de laatste interpretatie van deze populaire trend.

     

    Nieuwste dekbedovertrekken Marjolein BastinNieuwste dekbedovertrekken PipNieuwste dekbedovertrekken Pip

    Nieuwste dekbedovertrekken Pip

     

    Natuurlijk is dit maar een greep uit onze totale nieuwe collectie. Wil je al de nieuwste dekbedovertrekken van je favoriete merk in onze winkel kunnen bekijken, dan kun je altijd filteren op ‘Nieuwste producten’. Zo worden de nieuwste dekbedovertrekken bovenaan in het productoverzicht getoond!

    Lees het in onze blog

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »