Klantenservice
0
Sluiten

Overige categorieën

Filters
    Mariëlle Blokzijl - Maandag 20 Juni 2017

    Je perfecte strandlaken match!

    Onmisbaar voor op het strand, bij het zwembad of tijdens een dagje festival: het strandlaken. Perfect om languit op te luieren, zonder last te hebben van zand of kriebelend gras. Natuurlijk wil je er wel een beetje prettig bij liggen, dus kies jouw strandlaken voor de zomer met zorg!

    strandlaken

    Het onmisbare strandlaken

    Een strandlaken is de onmisbare basis voor een geslaagd dagje strand. Want zodra je een goed plekje hebt gevonden, is het van jou zodra je strandlaken er ligt. Leg je spulletjes erop en je bent helemaal geïnstalleerd voor een heerlijk dagje zon en zee, zonder dat het zand in je bikini of telefoon terecht komt. Neem ook je (ronde) strandlaken mee naar festival of pretpark; zo kun je overal lekker zitten en creëer je een herkenbaar ‘thuishonk’ voor jezelf en de kinderen. Extra zacht is een strandlaken met een bovenkant van velours katoen. En wil je ruim kunnen zitten of liggen, neem dan een super size strandlaken mee: deze is meer dan 2 meter lang. Of kies voor een rond strandlaken met een diameter van 160 cm: ideaal voor meerdere mensen. Bovendien kun je met de zon of schaduw meedraaien, zonder je strandlaken steeds te verleggen. Ten slotte gebruik je een strandlaken ook om jezelf mee af te drogen na een verfrissende duik in zee. Daarom zijn strandlakens van extra absorberende badstof katoen gemaakt. Dat droogt goed en je hoeft vervolgens niet op een natte lap te liggen.

     

    Rond strandlaken

    Trendy strandlaken voor deze zomer

    Voor de zomer kies je ieder jaar minstens één nieuwe bikini of zwembroek, natuurlijk volgens de laatste trends. Dan is het jammer als je frisse verschijning aan zwembad of strand wordt gedegradeerd door een vaal of versleten strandlaken… Investeer daarom ook in een nieuw strandlaken. Je kunt kiezen uit allerlei hippe strandlakens in mode kleuren als mint en koraal of met trendy dessins als een flamingo of grafische figuren. Er is altijd wel een strandlaken dat bij je hippe bikini matcht!

     

    Strandlaken

     

    Een effen strandlaken kan altijd

    Investeer je liever eens in de zoveel tijd in een tijdloze bikini of zwembroek die jarenlang mooi blijft? Of heb je een hele collectie zwemkleding in de meest uiteenlopende dessins en kleuren? Dan is een effen strandlaken de ideale match voor jou! Effen strandlakens zijn in allerlei kleuren verkrijgbaar, van hip mint tot stoer zwart. Ze vormen een stijlvolle eenheid met je tijdloze zwemkleding of een rustig tegengewicht voor je vrolijke, veelkleurige bikini.

     

     Effen strandlaken

    Vrolijk strandlaken voor mini’s!

    Ten slotte verdienen ook de mini’s hun eigen mooie strandlaken! Met een lengte van 140 cm zijn de kindervarianten ideaal voor de kleine strandganger. En natuurlijk zijn deze strandlakens voorzien van de meest populaire prints. Is je kleine fan van Frozen of the Minions? Dan zal een vrolijk strandlaken met Anna, Elsa en Olaf of van de kleine gele boefjes zeker in de smaak vallen! Of wat dacht je van een strandlaken met een supergrote fotoprint van schattige poesjes of een prachtig paard? Ze zijn zo mooi, dat het bijna zonde is om ze alleen mee te nemen naar het strand of het zwembad. Geen nood: je kunt ze ook prima op de kinderkamer gebruiken als kleurrijke deken of zacht vloerkleed!

     

    Lees het in onze blog

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »