Babykamer

Alles voor de babykamer

Is er een baby op komst? Dan is de babykamer klaarmaken één van de belangrijkste voorbereidingen op zijn geboorte! In de babykamer wordt je baby verzorgd, verschoond en aangekleed en zal hij na een poosje gaan slapen. Je wilt de babykamer dus zo mooi en praktisch mogelijk inrichten, met goede verzorgingsproducten, sfeervolle accessoires en praktische babyspullen. Hier vind je een uitgebreide collectie hip babytextiel met daarin alles om de babykamer helemaal af te maken, van aankleedkussenhoes tot opbergmandje!

Aankleedkussenhoes kopen voor de babykamer

Een aankleedkussen is een kleine, maar onmisbare aanschaf voor de babykamer. De eerste twee tot drie jaar zul je ontelbare malen de luier van je kindje moeten verwisselen - en daarbij het nodige schoonmaakwerk verrichten... Dat doe je op veilige en praktisch wijze met een hoge commode, waar al de luiers, doekjes en crèmepjes voor het grijpen liggen. Je baby ligt prinsheerlijk op een aankleedkussen. Deze is niet alleen zacht, maar ook hygiënisch door de waterafstotende buitenkant én veilig door de opstaande randen. Over het aankleedkussen trek je een aankleedkussenhoes. Dit geeft extra hygiëne (als het vies wordt, kun je hem eenvoudig afhalen en wassen op hoge temperatuur) en voelt zacht en warm aan op de blote babyhuid. Bovendien is een aankleedkussenhoes uit onze babycollectie voorzien van vrolijke dessins en mooie kleuren. Een aankleedkussenhoes kopen die er zo leuk uitziet, is niet alleen erg praktisch, maar fleurt de babykamer ook verder op!

Klamboe kopen voor de babykamer

Een klamboe voor de babykamer hang je boven het wiegje of ledikant. Dat ziet er knus en schattig uit én geeft je baby een veilig gevoel van geborgenheid. Daarnaast heeft de klamboe een heel belangrijke functie om insecten buiten het babybed te houden. Door de zeer fijnmazige stof kunnen muggen, vliegen en wespen niet bij je baby komen. Tegelijkertijd laat de klamboe genoeg frisse lucht door. Je kunt een klamboe kopen voor de babykamer en deze aan het plafond ophangen aan een haak. We hebben echter ook een speciale piekstok voor klamboe. Je hoeft dus niet te boren en kunt de klamboe eenvoudig verplaatsen!

Spulletjes opbergen op de babykamer

Speelgoed, sokjes, doekjes, slofjes, knuffeltjes, speentjes… Al deze kleine babyspulletjes hebben al snel de neiging om door de hele kamer te gaan zwerven. Goede mogelijkheden voor opbergen zijn dus onmisbaar op de babykamer! Kleine mandjes van zachte stof in pastelkleuren voor bij de commode, Grote manden van vilt of met hippe stippen voor op de de grond en handige boxzakken voor los speelgoed aan de box: het zijn ideale manieren om al die spulletjes te opbergen. En ze zien er ook nog eens hartstikke leuk uit!

Verlichting en accessoires kopen voor de babykamer

Ten slotte kun je met leuke accessoires de babykamer van extra sfeer voorzien. Met een hippe lampenkap bijvoorbeeld of een bijzondere kledinghaak. Of wat dacht je van een stoffen dierenkop voor aan de muur? Een echte blikvanger! Heel sfeervol is een vlaggenlijn van textiel die je aan het plafond kan hangen. Knuffels mogen natuurlijk niet ontbreken. Of plaats de eerste foto van je baby in een fotolijstje van zacht textiel in de stijl van de babykamer - ook erg leuk als mooie herinnering voor later! Handig zijn de opbergmanden en wandorganizers. Ook deze zijn in hip babytextiel uitgevoerd en zijn behalve praktisch ook mooi om te zien!

Met al deze onmisbare, handige en sfeervolle babyspullen maak je de babykamer echt helemaal af!

Lees meer